Multi svet
Dobrodošli na našem forumu!
Si želiš pogledati v svet sovrstnikov?
Kai še čakaš ? Registriraj se!

Če si že registriran/a pa se prijavi!

Multi svet
Dobrodošli na našem forumu!
Si želiš pogledati v svet sovrstnikov?
Kai še čakaš ? Registriraj se!

Če si že registriran/a pa se prijavi!

Multi svet
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum za vse o vsem.

KazaloPortalIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava

Naši sedeži in kontakti

Go down 
AvtorSporočilo
Urshy°°
Super mama
Super mama
Urshy°°

Female
Število prispevkov : 464
Kraj : Selo pri Ihanu (okolica Domžal)
Registration date : 30/12/2008

Naši sedeži in kontakti Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Naši sedeži in kontakti   Naši sedeži in kontakti Icon_minitimePon 09 Feb 2009, 23:55

Da bo naš forum čimbolj obiskan in uporabniki ter MT povezani ti jaz (Urshy) in Patricija ponujava priložnost, da se udeležiš kakšnega izmed naslednijh mest:

NETLOG: Multisvet - pets
Tukaj nas lahko dodaš pod prijatelje in se pridružiš našemu klanu "Multisvet". Tako bo več ljudi vedelo za forum ter se nanj mogoče registriralo. Seveda bo tako na forumu tudi bolj zabavno.

GMAIL: multisvet.pets@gmail.com
To je mail našega foruma na katerega nam lahko pišete vse predloge v zvezi s forumov, v kolikor jih ne želite zaupati tu. Predvsem je ta gmail namenjen temu, da nam nanj pošljete svoje predloge glede revije in pa, da vsi arterji nanj pošiljate izdelke za forum (forumski banner, logote itd.)

MSN: multisvet.pets@hotmail.com
To je msn naslov s katerim nas lahko vsi dodate. Na njem bom jaz imela enkrat ali dvakrat na mesec uradne ure. To bo predvidoma med vikendom. Te uradne ure bi trajale okoli eno uro, njihova namembnost pa je da spoznaš nekoliko bolje tudi MT oz. admine. Lahko bomo imeli skupne pogovore. Poveste mi lahko tudi kakšne predloge, čeprev so uradne ure v prvotnem stanju namenjene spoznavanju MT-ja oz. adminov. Kdaj bodo te uradne ure bo vedno napisano v temi obvestila tako, da se vas jih bo takrat lahko veliko udeležilo. Vedno bo v imenu napisano od koga so uradne ure npr. "Uradne ure by Urshy". Sevedane bom imela teh uradnih ur le jaz vendar jih bo imela tudi Patricija (tudi dan in čas njenih uradnih ur bo napisan v obvestilih). Torej pridno nas dodaj in se nam tudi ti pridruži nauradnih urah. Če imaš sreču nas lahko kdaj najdeš na msn-ju tudi, ko ni uranih ur. Takrat si vzamemo še prav posebno čas.
Nazaj na vrh Go down
https://multisvet.slovenianforum.com

Naši sedeži in kontakti
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1